نسخه آزمایشی
مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار آموزشی > آزمون‌های متمرکز نیمسال دوم ۹۹-۹۸ دانشگاه جامع علمی کاربردی به صورت غیرحضوری برگزار می شود
۱۵۰ بازدید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر محسن محمدزاده معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی از برگزاری آزمون‌های متمرکز نیم سال دوم  ۹۹-۹۸  این دانشگاه به صورت غیرحضوری خبرداد.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی در این خصوص گفت: بر اساس مصوبه جلسه مورخ ۹۹/۰۳/۲۵ هیئت رئیسه این دانشگاه و با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور و لزوم رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در اماکن عمومی، مقرر شد آزمون‌های متمرکز پایان نیم‌سال دوم ۹۹-۹۸ به صورت مجازی و غیر حضوری در زمان‌های تعیین شده قبلی (۱۱لغایت ۱۷ مرداد) برگزار شود. لذا واحدهای استانی و مراکز آموزشی باید در این خصوص اطلاع‌رسانی‌های لازم را به مدرسان محترم و دانشجویان انجام دهند.

وی افزود: به منظور فراهم کردن زیر ساخت‌های لازم در حال آماده سازی سامانه‌ای برای برگزاری آزمون متمرکز غیرحضوری هستیم که شیوه‌نامه و دستورالعمل‌ اجرایی آن متعاقبا به واحدهای استانی اعلام خواهد شد.

1. مطهره گفت:

بهترین کاری که میشد کرد همین بود! ممنون از مسئولین که نگرانی های مارو برای امتحانات برطرف کردن.مچکر

ارسال دیدگاه
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *