مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار آموزشی > ارائه تخفیف ۲۵ درصدی به دانشجویان جهت شرکت در دوره های کوتاه مدت

دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم می توانند با دریافت ۲۵ درصد تخفیف از کلیه دوره های آموزشی کوتاه مدت این نهاد در استان قم استفاده نمایند.

به گزارش سایت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه قم، با موافقت رئیس جهاددانشگاهی قم و هماهنگی های انجام شده با معاون محترم آموزشی این واحد، مقرر گردید از این پس دانشجویان مرکز با ارائه کارت دانشجویی و یا معرفی نامه از مرکز در دوره های آموزشی کوتاه مدت این نهاد انقلابی در استان قم بهره مند گردند.

لازم به توضیح است در حال حاضر دوره های کوتاه مدت جهاددانشگاهی قم در گروه های زبان های خارجی، فناوری اطلاعات، فنی و مهندسی، علوم پزشکی، علوم انسانی، هنر و … در ۳ مرکز آموزشی برگزار می گردد.

دانشجویان محترم می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر از دوره ها و همچنین مراکز آموزشی به سایت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی قم به نشانی ۳۱۶۵۴٫ir مراجعه نمایند.