نسخه آزمایشی
مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار پژوهشی > انتصاب مسئول دفتر کارآفرینی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه استان قم
۵۰ بازدید

مهدی بافرانی  به عنوان مسئول دفتر کارآفرینی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه استان قم  منصوب شد.

به گزارش سایت مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم مهدی بافرانی طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم به عنوان مسئول دفتر کارآفرینی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان قم منصوب شد.

در متن این حکم آمده است:

“با عنایت به پیشنهاد سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم و تصویب در کمیته کارآفرینی واحد استانی قم ، به سمت مسئول دفتر کارآفرینی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه استان قم”  منصوب می شوید.

انتظار می رود ضمن هماهنگی در انجام کلیه امور وظایف ابلاغی با اداره حمایت از فعالیت های پژوهش و فن آوری این واحد استانی، در راستای نیل به اهداف دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان دانشگاه کارآفرین گام برداشته و موفق باشید.

ارسال دیدگاه
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *