مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار پژوهشی > برگزاری نخستین پویش ایده های نو ویژه دانشجویان، مدرسان و دانش آموختگان مراکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی

نخستین پویش ایده های نو ویژه دانشجویان، مدرسان و دانش آموختگان مراکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی توسط معاونت پژوهش و فناوری موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی برگزار می شود.

به گزارش سایت مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی به نقل از روابط عمومی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی، معاونت پژوهش و فناوری موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی تصمیم دارد جهت حمایت از مدرسین، دانشجویان و دانش آموختگان که ایده ی خود را به محصول تبدیل نمایند بین مراکز نوآوری فعال خود در سطح مراکز علمی کاربردی و در صورت لزوم به مراکز رشد و پارک های علم و فناوری در سطح واحد های جهاد دانشگاهی و یا به سازمان و دستگاه های اجرایی ذیربط با ایده های پیشنهادی ارجاع دهد. در ضمن به رسم یاد بود با نظر تیم داوری از بین ایده های رسیده به دبیرخانه تعداد ۵ ایده برتر انتخاب و هدایایی به آنها اهدا می گردد. مدرسین، دانشجویان و دانش آموختگان جهت ثبت ایده خود می توانند به پرتال http://karafarini.iastjd.ac.ir/myidea مراجعه نمایند. ( تاریخ ثبت نام ۱۳۹۹/۰۹/۲۵ لغایت ۱۳۹۹/۱۰/۲۵ )