مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار فرهنگی > برگزیدگان جشنواره ورزش های همگانی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم معرفی شدند

جشنواره ورزش های همگانی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم  با حضور دانشجویان مراکز علمی کاربردی سطح استان  در دو رشته آمادگی جسمانی و دارت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم در این جشنواره که به مناسبت هفته تربیت بدنی  با حضور دانشجویان مراکز علمی کاربردی استان در دو سالن ورزشی با رعایت استاندارها و دستورالعمل های بهداشتی برگزار شد، دانشجویان در دو رشته آمادگی جسمانی و دارت با یکدیگر به رقابت پرداختند.
در این دوره از مسابقات از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی دانشجویان احمد رستمی و  سیدمرتضی مومنی در رشته دارت به ترتیب مقام اول و دوم، مهدی چزگی در رشته آمادگی جسمانی مقام اول  و عرفانه در افشانی در رشته دارت خواهران مقام اول را کسب نمودند و با اهداء لوح، مدال قهرمانی  و هدایایی از آنان تقدیر شد.