مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار فرهنگی > تیم شطرنج پسران دانشگاه علمی کاربردی استان قم به مقام سوم دست یافت

پایان کار کاروان ورزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم در پنجمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان علمی کاربردی کشور در بخش پسران با کسب ۱۵ مدال جایگاه ششم در بین ۳۲ استان و۱۳۰۰ شرکت کننده و در بخش دختران نیزبا کسب ۱۳مدال جایگاه چهارم را دربین ۶۲۰ نفر شرکت کننده و در بخش پسران دانشجوی مرکز «علیرضا لطیفی» به عنوان یکی از اعضای تیم شطرنج دانشگاه علمی کاربردی استان قم با پشت سر گذاشتن مسابقات و رقبا به مقام سوم تیمی رشته شطرنج ماده استاندارد دست یافت.

گفتنی است در بخش دختران نیز دانشجوی مرکز خانم «صبا رفیعی» در همین المپیاد و در اولین مسابقات ورزش های محلی و بومی مقام اول مسابقات تیمی را در رشته «دوز» کسب نمود.