مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار آموزشی > جلسه «بررسی چالش‌های برگزاری کلاس های آموزشی به صورت مجازی» برگزار شد

جلسه «بررسی چالش‌های برگزاری کلاس های آموزشی به صورت مجازی» برگزار شد

این جلسه با حضور مدیران گروه، مدیر آموزش و پژوهش و کارشناس دوره های مجازی مرکز در دفتر سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی برگزار شد.

به گزارش  روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی واحد استان قم  محمد رستمی در جلسه  «بررسی چالش‌های برگزاری کلاس های آموزشی به صورت مجازی» با اشاره به برگزاری اولین جلسه این کلاسها، کیفیت برگزاری را مطلوب ارزیابی کرد. سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی بیان کرد نمی توان دوره های مجازی را به طور کامل جایگزین دوره های سنتی نمود ولی امکان ارائه بخش تئوری مباحث به صورت مجازی وجود دارد. در ادامه حاضرین در جلسه ضمن آسیب شناسی و بررسی مسائل و مشکلات پیاده سازی این دوره ها بر تدوین دستور العمل ها و پروتکل هایی جهت برگزاری این دوره ها  جهت استفاده اساتید و دانشجویان تاکید نمودند.