مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار پژوهشی > سرپرست علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم: طبق بررسی های بعمل آمده صنعت چاپ و نشر جزء ۵ صنعت اصلی استان قم است.

اولین جلسه هماهنگی، جهت برگزاری رویداد چاره جو در حوزه چاپ و نشر با حضور متخصصان و صاحبنظران در این حوزه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه  مهندس سیده شبنم فاطمی عنوان کرد: صنعت چاپ و نشر جزء ۵ صنعت اصلی استان قم است، سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم  افزود مراکز علمی کاربردی موظف هستند در حوزه کارآفرینی ورود کنند و این خود مستلزم همراهی و همکاری با اصناف و ادارات می باشد.

در ادامه جلسه معتمدی راد “مسئول دفتر کارآفرینی و توسعه اداره کار” با بیان اینکه بزرگترین  معضل استان قم در فضای کسب و کار به صورت انفرادی کار کردن اصناف می باشد تنها راه  حل آن را بحث شبکه سازی دانست، ایشان در ادامه خاطر نشان کرد حضور اصناف در کانال های ارتباطی و تشکیل دورهمی های صمیمی در حوزه کسب و کار خود می تواند تا حدی زیادی به بهبود فضای کسب و کار کمک کند.

در ادامه جلسه نیز آقایان شیرازی مسئول هماهنگی بنیاد نخبگان، قراگوزلو مدرس دانشگاه و سلامت مدیر چاپخانه آبان به بیان نقطه نظرات خود در حوزه چاپ و نشر پرداختند.