مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار آموزشی > شروع پذیرش دانشجویان کاردانی در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم

پذیرش دانشجو در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم در ۷ رشته  مقطع کاردانی آغاز شد.

بدین وسیله به اطلاع کلیه متقاضیان ثبت نام و شرکت در پذیرش دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی مهرماه سال ۱۳۹۹ می رساند که ثبت‌نام برای شرکت در پذیرش مذکور از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش به نشانی  www.sanjesh.org  از روز دوشنبه ۹۹/۰۶/۱۰ آغاز و در روز دوشنبه ۹۹/۰۶/۱۷ پایان می‌پذیرد.

داوطلب شرکت در پذیرش باید یکایک اقدامات زیر را به موقع و در مهلت مقرر انجام دهد:
الف) مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس www.sanjesh.org
ب) دریافت دفترچه راهنمای ثبت‌نام از طریق پایگاه اطلاع رسانی مذکور
ج) پرداخت هزینه ثبت‌نام به صورت اینترنتی
د) آماده نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز برای ثبت ‌نام( مدارک شناسایی، مدرک دیپلم)

داوطلبان بدون در نظر گرفتن نوع مدرک دیپلم خود، فقط برحسب علاقه مندی می توانند در هر کدام از رشته های زیر ثبت نام نمایند.

کاردانی حرفه ای مدیریت کسب و کار

کاردانی حرفه ای معماری-معماری داخلی