مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار فرهنگی > مجموعه کلاس‌های مجازی آموزش خوشنویسی در قالب رویداد فرهنگی هنری چهار فصل قرآنی برگزار می شود

سازمان قرآنی دانشجویان کشور با همکاری دبیرخانه هفدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور مجموعه کلاس‌های مجازی آموزش خوشنویسی را در قالب رویداد فرهنگی هنری چهار فصل قرآنی برگزارمی کند.
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم، سازمان قرآنی دانشجویان کشور با هدف استفاده از زبان هنر برای دستیابی به اهداف خود در راستای تقویت مناسبات و تعاملات هنری، رسانه‌ای و تبلیغاتی میان دانشگاهیان و نخبگان در سطح ملی و بین‌المللی با محوریت قرآن کریم و سیره زندگانی معصومین (ع) و به مناسبت فرا رسیدن هفته قرآن و عترت دانشگاه‌ها با همکاری دبیرخانه هفدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور مجموعه کلاس‌های مجازی آموزش خوشنویسی را در قالب رویداد فرهنگی هنری چهار فصل قرآنی برگزار می‌کند.
در این کلاس‌ها که به صورت مجازی و رایگان، در سامانه آموزشی جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود خطوط نستعلیق، شکسته، نسخ و ثلث توسط اساتید مطرح کشوری آموزش داده خواهد شد.
محمدصادق احدپور در خط نستعلیق، ذبیح الله لولویی مهر در خط شکسته، مهرناز قربانپور در خط نسخ و احسان کاظمی در خط ثلث اساتید این کلاس‌ها خواهند بود.
پنج موضوع سطرنویسی، کتابت، چلیپا، قطعه نویسی و سیاه مشق موضوعات این کلاس‌ها خواهد بود که برنامه زمان بندی آن به شرح ذیل است:
خط  نستعلیق: استاد محمدصادق احدپور / سه شنبه ۲۵ آبان ماه ۱۴۰۰
خط  شکسته: استاد ذبیح الله لولویی مهر / چهارشنبه ۲۶آبان ماه ۱۴۰۰
خط  نسخ: استاد مهرناز قربانپور / شنبه ۲۹ آبان ماه ۱۴۰۰
خط  ثلث: استاد احسان کاظمی / یکشنبه ۳۰ آبان ماه ۱۴۰۰
ساعت های برگزاری کلاس‌ها: ۱۰ و ۱۶ هر روز
حضور در جلسه از طریق سامانه http://amjad.jde.ir/isqa
نام کلاس: چهار فصل قرآنی / رمز عبور ۶۵۴۳۲۱
لازم به ذکر است، این رویداد فرهنگی ـ هنری با همکاری سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور جهت آماده سازی دانشجویان، اساتید و کارکنان مراکز علمی کاربردی کشور به منظور ارائه آثار در جشنواره قرآن و عترت برنامه ریزی شده و بر همین اساس، تمامی علاقه‌مندان به شرکت در جشنواره می‌توانند از طریق سایت جشنواره به آدرس www.quran.uast.ac.ir آثار خود را ثبت نمایند.