مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار آموزشی > مجوز برگزاری کلاس های حضوری “دروس عملی” دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم صادر شد.

نظر به کاهش میزان مبتلایان به ویروس منحوس کرونا  و صدور مجوز برگزاری کلاسهای عملی مراکز علمی کاربردی استان قم، اقدامات لازم توسط مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی  جهت برگزاری کلاسهای حضوری دروس عملی انجام شد.
به گزارش سایت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم،  نظر به کاهش میزان مبتلایان به ویروس منحوس کرونا و دریافت مجوز برگزاری کلاسهای عملی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم به صورت حضوری، مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی با تهیه اقلام بهداشتی اعم از تب سنج، ماسک، مایع ضدعفونی و مایع دستشویی و نصب پوستر و بنر و ضد عفونی کردن کل فضای آموزش و اداری، آماده برگزاری کلاس ها گردید.