مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار فرهنگی > مدیر آموزش و پژوهش مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی جهادگر نمونه شد

سرکار خانم زهرا محمودی به عنوان یکی از جهادگران نمونه و منتخب سال جاری جهاددانشگاهی استان قم انتخاب گردید.
به گزارش سایت مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم هرساله جهاددانشگاهی طی مراسمی جهادگران نمونه را از بین کلیه جهادگران انتخاب می کند. در این مراسم که روز چهارشنبه ۱۵ مرداد ماه سال ۹۹ برگزار شد زهرا محمودی مدیر آموزش و پژوهش مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی به عنوان یکی از  جهادگران نمونه انتخاب گردید و لوح یادبود و هدیه نقدی خود را  دریافت نمود.

در متن لوح تقدیر جهادگران نمونه استان قم آمده است:

جهادگر ارجمند

جهاد دانشگاهی نهادی برخواسته از بطن انقلاب اسلامی همواره در مسیر پیشرفت و توسعه ایران اسلامی کوشیده و به اهداف والای نظام اسلامی نائل آمده است ، و این مهم به حقیقت نپیوسته مگر با تلاش جهادگران و از خود گذشتگان راه شکوفایی میهن اسلامی.

در چهلمین سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی کسب عنوان جهادگرنمونه را به شما تبریک‌گفته به پاس تلاش‌های ارزشمند و جهاد خالصانه جنابعالی وظیفه خود میدانم مراتب قدردانی خود را تقدیم نمایم.

امید است با عنایات ایزد توانا و در سایه توجهات امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و در جهت ارتقاء افتخار و غرور ملی شاهد سرافرازی روز افزون جنابعالی و کلیه فرزندان برومند میهن عزیزمان، در عرصه‌های فرهنگی، علمی و فناورانه باشیم.                                                                                                                 .

دکتر محمد حیدری
رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان قم