طی حکمی مدیر اجرایی ” مرکز نوآوری طراحی و بسته بندی” مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه قم منصوب شد.

به گزارش سایت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم  طی حکمی از سوی  محمد رستمی، رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم، مریم کریم زاده به سمت مدیر اجرائی ” مرکز نوآوری طراحی و بسته بندی” این مرکز منصوب شد. در بخشی از حکم رستمی آمده است:
با عنایت به تجارب، تخصص و توانمندیهای سرکارعالی، به موجب این ابلاغ به مدت یکسال، به سمت مدیر اجرائی ” مرکز نوآوری طراحی و بسته بندی” مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم منصوب می شوید. امید است با اتکا به عنایات خداوند متعال در جهت تحقق هرچه بیشتر و برجسته تر اهداف مرکز نوآوری طراحی و بسته بندی موفق و موید باشید. توفیق هرچه بیشتر جنابعالی را از خداوند منان خواستارم.