مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار فرهنگی > نخستین جلسه رسمی کانون دانشجویی هلال احمر مرکز در سال 1400 برگزار شد

نخستین جلسه رسمی کانون دانشجویی هلال احمر مرکز در سال ۱۴۰۰ روز دوشنبه ۳۰ فروردین ماه در محل ساختمان امور جوانان جمعیت هلال احمر استان قم برگزار شد.

به گزارش سایت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم، در این جلسه نرگس صداقتی، رئیس کانون دانشجویی امور جوانان جمعیت هلال احمر قم، ضمن خیر مقدم و توضیحاتی در خصوص تاریخچه تأسیس جمعیت هلال احمر و همچنین روند تشکیلاتی این سازمان تأکید کرد: همواره جای دانشجویان جهاددانشگاهی بین دانشجویان سایر دانشگاه ها خالی بود و امیدواریم از ظرفیت دانشجویان این مرکز نیز جهت بهبود و گسترش فعالیت ها استفاده موثری داشته باشیم.
وی در ادامه در خصوص وظایف و ماموریت های حوزه های مختلف جمعیت هلال احمر از جمله؛ معاونت درمان و توانبخشی، معاونت داوطلبان، معاونت جوانان و امداد و نجات توضیحاتی ارائه کرد.
صداقتی همچنین سیر جذب اعضا، تشکیل کانون، انتخابات اعضا شورا، چگونگی ارتباط اعضا با هلال احمر و عضویت در سامانه جامع  را برای حاضران در جلسیه تشریح نمود.
در انتهای جلسه کریمه شعبانی، مسئول دانشجویی- فرهنگی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم؛ ضمن تقدیر و تشکر از دانشجویان داوطلب  عضویت در کانون هلال احمر، به این نکته اشاره نمود که  فضای هلال احمر فضایی داوطلبی است لذا دانشجویان با میل و علاقه شخصی عضویت در آن را پذیرفته اند.

وی ابراز امیدواری کرد: باتوجه به فعالیت های داوطلبانه افراد در این سازمان، اعضائ با حداکثر توانایی خود در پیشبرد اهداف هلال احمر و جمعیت جوانان کمک نمایند.