مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار پژوهشی > وبینار “مدیریت فرآیند های کسب و کار و کاربردهای آن” برگزار خواهد شد

وبینار مدیریت فرآیند های کسب و کار و کاربردهای آن به همت گروه فناوری اطلاعات مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه قم برگزار می شود.

به گزارش سایت مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه استان قم، گروه فناوری اطلاعات این مرکز در نظر دارد در راستای برگزاری ماهانه سلسله وبینارهای تخصصی در حوزه کسب و کارهای فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک وبینار “مدیریت فرآیند های کسب و کار و کاربردهای آن” را برگزار نماید.
این وبینار با حضور  مهندس مهدی عرب عامری- مدیر راهکار BPMS شرکت چارگون ، مهندس علیپور- کارشناس راهکار BPMS شرکت چارگون و  دکتر سید ابوالحسن نظام دوست – مدیرگروه فناوری اطلاعات مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه قم، بر بستر سامانه آموزش های مجازی جهاددانشگاهی(امجد) به صورت آنلاین برگزار می شود.
گفتنی است علاقمندان می توانند از ساعت ۱۷:۰۰ روز شنبه ۲۸ فروردین ماه با مراجعه به سامانه آموزش های مجازی جهاددانشگاهی (امجد) به نشانی amjad.jde.ir/qm  در این وبینار شرکت نمایند.