مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار فرهنگی > کسب مقام دوم رشته پویانمایی سه بعدی توسط دانشجوی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم

نفرات برتر مرحله استانی سومین رویداد سراسری تولید محتوای دیجیتال بسیج استان قم  در بخش پویا نمایی سه بعدی معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم مراسم اختتامیه سومین مرحله استانی رویداد سراسری تولید محتوای دیجیتال بسیج قم  در مجتمع امام خمینی (ره) قم برگزار شد. سومین رویداد تولید محتوی دیجیتال از روز چهارشنبه ۱۲ آبان‌ماه شروع شد تا ساعت ۹ صبح  ۱۴ آبان ماه  ادامه داشت و  در پایان  اسامی منتخبین سومین رویداد سراسری تولید محتوای دیجیتال بسیج در قم قرائت و به تیم‌ها  نفرات  برتر جوایز نقدی اهدا شد. در این رویداد دانشجو سیدمرتضی مومنی از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی  موفق به کسب مقام دوم در  رشته پویانمایی سه بعدی شد.