مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > آغاز همکاری علمی، آموزشی و مهارتی مرکز و شرکت دانش بنیان ایستا صنعت وطن

همکاری های علمی،  آموزشی و مهارتی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم با شرکت دانش بنیان ایستا صنعت وطن با امضای تفاهم نامه همکاری آغاز شد.
به گزارش سایت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم، در این تفاهم نامه که به امضاء محمد رستمی رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم  و فائزه کاشانیان مدیر عامل شرکت ایستا صنعت وطن  رسید، طرفین بر استفاده از ظرفیت های مشترک در حوزه های آموزش، پژوهش و کارآفرینی تأکید کردند.
همکاری در جهت هدایت تحصیلی مهارت جویان علاقه مند به نانو،  هماهنگ سازی توسعه رشته های مرکز علمی کاربردی با نیازهای مهارتی استان، برگزاری مسابقات، ورکشاپ ها و و بینارهای آموزشی تخصصی، همایش ها و رویدادهای شتاب و کارآفرینی در حوزه نانو از دیگر موضوعات این تفاهم نامه می باشد.
در این تفاهم نامه ضمن تأکید بر استفاده از ظرفیت طرفین و بهره گیری از ظرفیت آزمایشگاه نانو فناوران کیان شرکت ایستا صنعت وطن، همچنین استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی، آموزشی و کارگاهای تخصصی طرفین، برنامه ریزی شده است.
لازم به توضیح است که این تفاهم نامه به مدت ۳ سال منعقد شده است که در صورت توافق طرفین قابل تمدید نیز خواهد بود