مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار پژوهشی > آغاز همکاری های آموزشی و پژوهشی مرکز و دانشگاه پردیس فارابی

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه قم  و دانشگاه پردیس فارابی  تفاهم نامه همکاری های علمی و پژوهشی امضا کردند.

به گزارش گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی قم، در این تفاهم نامه که به امضاء محمد رستمی رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم و دکتر احمد حاجی ده آبادی معاون پژوهش و فناوری پردیس فارابی رسید طرفین  بر همکاریهای مشترک پژوهشی و آموزشی در راستای اهداف و سیاست های مطرح شده است  تاکید کردند.
همکاری های مشترک در انجام رویداد های شتاب، حمایت از هسته های نوآور، انجام طرح های پژوهشی کاربردی و ارائه مقاله در راستای اهداف و سیاست های طرفین و فراهم سازی زمینه ارتباط حوزه تخصصی با حوزه پژوهش و فناوری، از مباحث کلی این تفاهمنامه میباشد.
لازم به توضیح است که این تفاهم نامه به مدت ۲ سال منعقد شده است و ادامه فعالیت و بازنگری ، اصلاح و تغییرات در مفاد آن بنا به توافق طرفین قابل اجراست.