مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اختتامیه اولین المپیاد مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد

اختتامیه  اولین المپیاد مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی روز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۷/۰۹ بصورت آنلاین با حضور دکتر امید رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور و جناب آقای دکتر صدیقی معاون وزیر علوم و رییس سازمان امور دانشجویان برگزار شد.

به گزارش سایت مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه استان قم اولین المپیاد مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی که به همت دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی نوزدهم و بیستم خردادماه سالجاری به صورت مجازی و همزمان در سراسر کشور در سه رشته فناوری اطلاعات، گرافیک و ماشین افزار برگزار شد به کار خود پایان داد.
در این مراسم  از سید مرتضی مومنی دانشجوی رشته گرافیک متحرک مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه قم به عنوان نفر سوم المپیاد در رشته گرافیک با اهداء تندیس یادبود، لوح سپاس و کارت هدیه نیم میلیون تومانی تقدیر شد.