مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > از همراهان پرتلاش مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم تقدیر شد

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم از همراهان پرتلاش مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم تقدیر شد.

با نزدیک شدن به پایان سال به رسم آداب دانی ایرانیان، در جلسه ای از همراهی و همکاری تعدادی از اساتید مرکز تقدیر شد.

در طی سالی که گذشت برخی از اساتید مرکز جهاددانشگاهی خارج از وظایف ذاتی خود و بیشتر از آن با این مجموعه همدل و همراه بوده اند؛ به شرط ادب به دعوت رییس مرکز آقای مهندس رستمی از 5 نفر از این اساتید با اهدای لوح تقدیر و کارت هدیه تشکر و قدردانی شد.

از اساتید بزرگوار بابت زحماتی که ذکر می شود قدردانی شد:

آقای دکتر محمدمهدی کاویان پور: مدیر گروه حقوق مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم

آقای سیدروح الله علیزاده طباطبایی: استاد حقوق مرکز و مشاور حقوقی دانشجویان و اساتید

آقای احمد ترابی: مشاور روانشناس دانشجویان و اساتید

آقای وفا وفایی: استاد گروه هنر و همراهی با مرکز نوآوری و شکوفایی و واحد فرهنگی مرکز

خانم اکرم عباسی: استاد گروه هنر و مدیر اجرایی مرکز نوآوری و شکوفایی مرکز