اسامی نفرات برگزیده شانزدهمین جشنواره قرآن و عترت اعلام شد.
به گزارش سایت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم، این جشنواره که به دلیل شرایط کرونایی کلیه مراحل برگزاری مسابقات در بخش های مختلف و همچنین دریافت اولیه آثار و برگزاری آزمون های کتبی به صورت غیرحضوری و در پرتال جشنواره صورت گرفت در بخش رقابتی آن دانشجویان در ۶ بخش آوایی، کتبی، پژوهشی، فناوری، هنری و ادبی در ۳۴ رشته و بخش رقابتی مدرسان و کارکنان در سه بخش آوایی و کتبی و پژوهشی و مجموعا ۹ رشته حضور داشتند.
در این جشنواره از  مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه استان قم ۱۴ نفر به عنوان شرکت کننده حضور داشتند که از این تعداد، دانشجویان محمد فقیه طاهر پور در رشته طراحی پوستر مقام اول،زهرا نیک در رشته نقاشی مقام سوم، حسین مظفری در رشته آشنایی با احادیث اهل بیت(ع) مقام سوم ،  سید مرتضی مومنی در رشته آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه  مقام سوم و  محسن فهیمی در رشته آشنایی باسیره معصومین مقام سوم  را کسب نمودند.