مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار آموزشی > امضای تفاهم نامه همکای میان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی و کانون حدیث فتح

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم و کانون فرهنگی تبلیغی حدیث فتح تفاهم نامه همکاری علمی و آموزشی امضا کردند.

به گزارش سایت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم، در مراسم امضاء تفاهم نامه همکاری که روز چهارشنبه ۲۶ خرداد ماه سال جاری با حضور محمد رستمی رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم و سیدمحمدرضا مصطفوی مدیرعامل کانون فرهنگی تبلیغی حدیث فتح برگزار گردید طرفین در خصوص تدوین و اجرای دوره های تک پودمان و تک درس، تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
در این تفاهم نامه ضمن اشاره به ظرفیت های فرهنگی، آموزشی و علمی طرفین به برگزاری وبینارهای آموزشی و همایش های مرتبط، همکاری در تهیه منابع آموزشی و امکانات نرم افزاری، تهیه و تولید محتوای تبلیغاتی و اطلاع رسانی در خصوص دوره ها تأکید شده است.
همکاری در عارضه یابی و نیازسنجی دوره های جدید تک درس، تک پودمان و یا رشته های مقطع دار مناسب با ظرفیت های طرفین از دیگر اهداف این تفاهم نامه است.