مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم به عنوان مرکز معین استان قم در شانزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور انتخاب گردید.

دانشگاه جامع علمی‌کاربردی با هدف گسترش فعالیت¬های قرآنی و آشنایی هرچه بیشتر دانشگاهیان (دانشجویان، مدرسان و کارکنان) با معارف دینی اقدام به برگزاری جشنواره قرآن و عترت می‌نماید.

دبیرخانه شانزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه به استان قم واگذار شده و ثبت نام در بخش‌های هنری، ادبی، پژوهشی، فناوری، کتبی و آوایی هم اکنون از طریق سامانه جشنواره به نشانی http://Quran.uast.ac.ir آغاز شده و در حال انجام است.

در سال جاری مقرر شد یکی از مراکز فعال استانها به عنوان مرکز معین در کنار واحدهای استانی به ترغیب دانشجویان برای شرکت در جشنواره اهتمام نمایند که این مسئولیت در استان قم به مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی واگذار شد.