طی حکمی مدیر گروه آموزشی” حقوق و خدمات قضائی” مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی  قم منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم، طی حکمی از سوی  محمد رستمی، رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم، محمد مهدی کاویانپور به سمت مدیر گروه آموزشی”حقوق و خدمات قضائی”  این مرکز منصوب شد.

در بخشی از حکم رستمی آمده است:

پیشرفت و ارتقاء جایگاه دانشگاه در عرصه آموزش، پژوهش و ارائه خدمت در گرو فعالیت هدفمند گروه های آموزشی است که با بهره مندی از اساتید مجرب و متعهد، خاستگاه پویایی و بالندگی علمی در دانشگاه هستند.در این راستا به استناد آئین نامه قوانین و مقررات آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی مصوب سال ۱۳۹۴، بدینوسیله با عنایت به تخصص، تجارب، تعهد و سوابق آموزشی به مدت یکسال، جنابعالی را به سمت مدیر گروه آموزشی “ حقوق و خدمات قضائی” مرکز منصوب می نمایم.امید است با توکل به خداوند منان در مسیر پیش رو با برنامه ریزی و استفاده بهینه از کلیه منابع و بهره مندی از توان اساتید و دانشجویان عزیز آن گروه موفق و پیروز باشید.