اولین پیش‌نشست  رویداد “چاره‌جو” در حوزه چاپ، نشر و بسته‌بندی برگزار شد.

این پیش‌ نشست که جهت فراهم آوردن فرصت برای  ایده‌های نو در صنعت چاپ، بسته بندی و نشر بود، با حضور دانشجویان وفارغ التحصیلان رشته‌های گرافیک، چاپ، طراحی صنعتی و همچنین چاپخانه‌داران، مدیران و ناظران چاپ، شاغلان حوزه نشر افراد علاقمند به این حوزه تشکیل گردید.

سیده شبنم فاطمی سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم ضمن بیان اهداف این برنامه اعلام کرد: صنعت چاپ، نشر و بسته بندی، دام و طیور، گردشگری و زیارت مزیت‌های اقتصادی استان هستند که سرمایه‌گذاری در این عرصه‌ها در راستای تعالی اقتصاد مقاومتی موثر و زمینه‌ساز ایجاد اشتغال پایدار و همچنین پیشرفت اقتصادی استان است؛ بنابراین مستلزم حمایت مدیران دولتی خواهد بود.

وی بیان کرد: رویداد “چاره‌جو” با محوریت کارآفرینی در صنعت چاپ، نشر و بسته‌بندی با دریافت ایده‌های نو در این زمینه از سوی تمام اقشار جامعه ۲۶ آذرماه برگزار خواهد شد و از مدیران شایسته این صنعت، قشر فعال در این صنعت، دانشجویان و اساتید برای حل مسائل و مشکلات این حوزه برای حضور در این رویداد دعوت بعمل آمده است؛ به همین جهت به دنبال برقراری تفاهم‌نامه‌های موثر با انجمن و اتحادیه‌ها و چاپخانه‌های استان هستیم.