مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار پژوهشی > با توجه به وجود علم و فضا در دانشگاه ها می توان پاسخ حل مشکلات را در دانشگاه جستجو کرد

سید رضا موسوی مشکینی مدیر کل سازمان محیط زیست استان قم روز یکشنبه ۳ آذر ماه در دیدار با سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم با بیان اینکه دانشگاه ها با وجود علم و فضای کافی می توانند حل کننده مشکلات جامعه باشد، گفت جهاددانشگاهی هم نگاه آموزشی و هم نگاه کاربردی به مسائل دارد که می تواند به استفاده از ظرفیت های موجود کمک کند. ایشان در ادامه به وج ود فضای خالی مبانی نظری اشاره کرد و اینکه امکانات مالی و ساختاری مورد نیاز برای حل مشکلات زیست محیطی موجود است ولی به دلیل نبود مبانی نظری قوی مشکلات حل نمی شود. ایشان یک از علل بروز مشکلات زیست محیطی در جامعه را وجود اقصاد خطی دانست در حالی که در کشورهای پیشرفته و صاحب فناوری اقتصاد به صورت زنجیره ای است. وی در ادامه خاطر نشان  کرد محیط زیست یکی از حوزه هایی که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد، وقتی بارگزاری بیش از حد در یک اکوسیستم می شود سبب بروز بحران خواهد شد که در محیط زیست خود را نشان می دهد. وی افزودمحیط زیست باید به اولویت های سازمان ها تبدیل شود و هر طرحی قبل از اجرائی شدن باید جنبه های زیست محیطی آن بررسی شود.ایشان در ادامه از تشکیل دبیرخانه دائمی اخلاق محیط زیست در استان قم خبر داد.