مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار آموزشی > برگزاری آزمون های غیرحضوری مراکز علمی کاربردی استان قم توسط سامانه آزمون آنلاین جهاددانشگاهی

سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم از برگزاری تمام امتحانات دروس نظری مراکز علمی کاربردی استان قم به صورت غیرحضوری توسط سامانه آزمون آنلاین جهاددانشگاهی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم، محمّد رستمی اظهار داشت: در شرایطی که کشور با بیماری کرونا درگیر است و همچنین صدور دستورالعمل برگزاری آزمون های دانشگاه جامع علمی کاربردی به صورت غیرحضوری؛ مقرر گردید تمام امتحانات دروس نظری مراکز علمی کاربردی استان قم از طریق سامانه آزمون غیرحضوری جهاددانشگاهی برگزار گردد.

سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم افزود: با توجه به وجود بستر مناسب در جهاددانشگاهی و توسعه این زیرساخت توسط کارشناسان و متخصصین فناوری اطلاعات جهاددانشگاهی قم در حال حاضر به صورت متوسط روزانه یک هزار دانشجو از ۸ مرکز علمی کاربردی استان قم در امتحانات خود شرکت می کنند.

وی با بیان اینکه ابتدای سال جاری نیز این مرکز توانست به ارائه خدمات برگزاری کلاس های آنلاین برای برخی از مراکز استان بپردازد گفت: آزمونهای پایان ترم این نیمسال نیز از ۲۲ تیر ماه آغاز و تا ۹ مرداد ماه ادامه خواهد داشت که تعداد ۲۳۰۰ نفر دانشجو از ۸ مرکز علمی کاربردی در حدود ۸۰۰ آزمون شرکت خواهند کرد.

رستمی در پایان گفت: در حال حاضر یک تیم ۸ نفره از کارشناسان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم و فناوری اطلاعات این واحد وظیفه پشتیبانی برگزاری آزمون ها را به عهده دارند که به صورت تمام وقت از طریق تماس تلفنی و شبکه های ارتباطی پاسخگوی دانشجویان، اساتید و کارشناسان مراکز علمی کاربردی استان می باشند.