مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار پژوهشی > برگزاری تور فناوری ویژه اساتید و دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم

برگزاری تور فناوری ویژه اساتید و دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم
تور فناوری ویژه اساتید و دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم در پارک علم و فناوری قم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم، تور فناوری با هدف تعامل هوشمند با زیست بوم اقتصاد دانش بنیان کشور و ارتقاء سطح نوآوری و کارآفرینی در سطح ملی به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم با همکاری پارک علم و فناوری استان قم ، شرکت های فناور و دانش بنیان، جهت ارتقاء سطح علمی و فناوری اساتید و دانشجویان مرکز برگزار گردید.
در این برنامه که با حضور برخی از اساتید و دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم برگزار شد، بازدیدکنندگان پس از آشنایی با نحوه عملکرد و شیوه پذیرش در پارک علم و فناوری استان قم با دو شرکت مستقر در پارک و سیر پیشرفتشان آشنا شدند.
برگزاری تورهای فناوری از جمله فعالیت های دفتر پژوهش و کارآفرینی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم می باشد که به صورت مستمر و منظم برگزار خواهد شد.