مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار آموزشی > برگزاری جلسه هم اندیشی اساتید و سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم

جلسه هم اندیشی اساتید و سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم روز چهارشنبه ۱۲شهریور ما به صورت آنلاین برگزار شد.

به گزارش سایت مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم، محمد رستمی سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی در این جلسه ضمن تشکر و قدردانی از همکاری اساتید در برگزاری کلاسهای آموزشی آنلاین  در ترم گذشته، عنوان کرد با توجه به عملکرد خوب این مرکز در برگزاری کلاسهای آنلاین در نیمسال گذشته و با توجه به تصمیمات اخذ شده توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در خصوص برگزاری کلاسها در نیمسال جاری به صورت آنلاین، مسئولیت برگزاری کلاس های آموزشی مراکز علمی کاربردی سطح استان قم به مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم واگذار شد.

وی در ادامه با اشاره به راه اندازی کانون فارغ التحصیلان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی عنوان کرد این کانون ظرفیتی را ایجاد می کند که از فارغ التحصیلان مرکز بتوانیم در برنامه های مرکز نوآوری که مجوز آن در ابتدای سال ۹۹ صادر گردید و همچنین  در برنامه های پژوهشی استفاده کنیم.

وی درخصوص رشته های جدید مرکز در نیمسال اول ۱۳۹۹-۱۴۰۰ بیان کرد: با توجه به تلاشهایی که صورت گرفت مجوز رشته مدیریت کسب و کار در مقطع کاردانی و  کارشناسی و رشته جدید مدیریت کسب  وکار اینترنتی در مقطع کارشناسی برای نیمسال جاری اخذ گردید، ایشان همچنین تخصیص رشته گرافیک با گرایش چاپ و بسته بندی را با توجه به راه اندازی مرکز نوآوری، فرصتی خوبی جهت ایجاد فضایی جدید در رشته گرافیک دانست.