برگزاری جلسه هم اندیشی اساتید گروه هنر

جلسه هم اندیشی و تبادل نظر اساتید گروه هنر در خصوص برگزاری کلاس های مجازی در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم، در این جلسه که با رعایت دستور العمل های بهداشتی و با حضور برخی از اساتید گروه هنر، مدیر گروه هنر و سرپرست مرکز برگزار شد، حاضران در خصوص کم و کیف برگزاری کلاس های مجازی به بحث و تبادل نظر پرداختند.
در ابتدای جلسه محمد رستمی، سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم ضمن تشکر و قدردانی از فعالیت های خالصانه اساتید، توضیحاتی در خصوص نحوه برنامه ریزی و برگزاری کلاس های مجازی ارائه داد.
در ادامه هرکدام از اساتید به بیان نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود در خصوص نحوه ادامه کلاس های مجازی پرداختند و تجربیات خود را در این خصوص ارائه دادند.
گفتنی است پس از گفت و گوهای انجام شده مقرر شد؛ از نرم افزارهای شبکه های ارتباطی و شبکه های اجتماعی به عنوان مکمل در کلاس ها استفاده گردد و نیز جلسات آموزشی به صورت عمومی و فردی برای اساتید جهت بهره برداری کامل از نرم افزار ارائه کلاس های مجازی برگزار گردد.