مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار فرهنگی > برگزاری مسابقه کتابخوانی آنلاین با محوریت سبک زندگی امام رضا (ع)

مسابقه کتابخوانی آنلاین با محوریت سبک زندگی امام رضا (ع) برای دانشجویان برگزار می شود.

به گزارش سایت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه قم، به منظور آشنایی دانشجویان با سبک زندگی امامان معصوم (ع) که  بهترین الگوی زندگی هستند،  مسابقه کتابخوانی آنلاین با محوریت سبک زندگی امام رضا (ع) برای دانشجویان مرکز برگزار می شود، دانشجویان گرامی می توانند با مطالعه کتاب «امام رضا (ع)، زندگی و اقتصاد» به قلم محمد حکیمی، به سوالات مسابقه پاسخ دهند، لازم به ذکر است از بین دانشجویانی که بیشتر جواب صحیح را بدهند به قید قرعه به یک نفر  جایزه ای  اهدا خواهد شد.

زمان شرکت در این مسابقه ۱۴ لغایت ۱۷ تیر ماه ۱۳۹۹ است و علاقه‌مندان جهت دریافت فایل کتاب، سوالات و شرکت در مسابقه می‌توانند به

آدرس https://qom.iastjd.ac.ir/?p=946 مراجعه کنند.