مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار فرهنگی > برگزاری نخستین جلسه کانون ادبی – هنری “نقطه” با حضور سرپرست مرکز

اولین جلسه رسمی کانون ادبی- هنری نقطه با حضور سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم و کلیه اعضاء برگزار شد.

به گزارش سایت مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه قم، مهندس رستمی سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم ضمن تشکر از حرکت خودجوش دانشجویان در راه اندازی و فعالیت در کانون ادبی، به بیان انتظارات و اهداف مرکز از راه اندازی کانون ها و انجمن ها پرداخت و اعضاء را در جهت حرکت در مسیر رسیدن به اهداف دانشگاه تشویق نمود.
در ادامه جلسه کریمه شعبانی راد کارشناس فرهنگی مرکز گزارشی از چگونگی راه اندازی کانون ارائه نمود، سپس دبیر کانون خانم نظرعباسی گزارش فعالیتهای کانون و برنامه های پیش رو را تشریح نمود.
در ادامه اعضای کانون نظرات خود درباره نحوه اجرای برنامه های کانون را بیان کردند.
در انتها مقرر شد اعضای کانون طی جلسه دیگری برنامه های خود را برای ترم جاری و ترم پیش رو اعلام نمایند.