مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > تفاهم‌نامه همکاری مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم با موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) منعقد شد

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم، جلسه هم‌اندیشی مدیران و اساتید مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم با مدیران موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) صبح امروز برگزار شد.

گفتنی است، در این جلسه پس از بیان نقطه نظراتی از سوی حجت الاسلام والمسلمین عباس کمساری رییس موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) و محمد رستمی رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم تفاهم نامه همکاری دو مرکز منعقد شد.

حجت الاسلام والمسلمین کمساری رییس موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) ضمن بیان دستاوردهای درخشان جهاد دانشگاهی، اظهار کرد: امیدواریم پس از عقد این تفاهم‌نامه مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم در مسیر معرفی اندیشه‌های امام خمینی(ره) به نسل جوان و دانشجو نیز گام بردارد.

محمد رستمی رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان قم نیز خاطرنشان کرد: امضای این تفاهم نامه برکات خوبی برای مجموعه علمی کاربردی و موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) خواهد داشت.