جلسه تخصصی آشنایی با رشته های گروه فرهنگ و هنر ویژه دانشجویان جدیدالورود روز شنبه 14 آبان ماه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم،  جلسه تخصصی آشنایی با رشته های گروه فرهنگ و هنر ویژه دانشجویان جدیدالورود روز شنبه 14 آبان ماه با حضور رئیس مرکز، مدیر گروه فرهنگ و هنر  و تعدادی از اساتید این گروه برگزار شد.
در ابتدای جلسه محمد رستمی رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم ضمن خوش آمد گویی و آرزوی موفقیت برای دانشجویان ، توضیحاتی را در خصوص سابقه  گروه فرهنگ و هنر و رشته های آن در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم و  بازار کار رشته های این گروه بیان نمود.
وی در ادامه توضیحاتی را در خصوص مرکز نوآوری طراحی و بسته بندی، حوزه علمکردی و فعالیت های صورت گرفته در  این مرکز ارائه نمود.
در ادامه جلسه مریم کریم زاده مدیر گروه فرهنگ و هنر و تعدادی از اساتید این رشته توضیحاتی را در خصوص رشته های گروه فرهنگ و هنر، اهداف و فعالیت های آن، نحوه حضور فعال و مستمر در بازار کار و روشهای توانمندسازی در  حوزه های هنری را برای دانشجویان ارائه نمودند.