مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار آموزشی > همکاری مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی و سازمان تعزیزات حکومتی قم

ظرفیت های همکاری بین مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم و سازمان تعزیرات حکومتی استان قم بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم، در جلسه ای با حضور مهدی ریاضی، مدیرکل سازمان تعزیرات حکومتی استان قم و محمد رستمی رئیس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم در محل سازمان تعزیرات حکومتی استان قم تبادل نظر و ظرفیت های همکاری دو مجموعه بررسی شد.
در این جلسه باتوجه به مباحث مطروحه مقرر شد، نسبت به انعقاد تفاهم نامه با هماهنگی ستاد مرکزی سازمان تعزیرات حکومتی اقدام شود.
این تفاهم نامه با هدف هم افزایی به منظور آشنایی دانشجویان رشته حقوق و کسب و کار با وظایف و صلاحیت های سازمان تعزیرات حکومتی و قوانین مرتبط با این سازمان از طریق کارآموزی و کارورزی و همچنین ظرفیت های مرکز نوآوری طراحی و بسته بندی منقعد خواهد شد.