مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار آموزشی > جلسه هم اندیشی بخش آموزش و اساتید گروه فناوری اطلاعات برگزار شد

جلسه هم اندیشی بخش آموزش و اساتید گروه فناوری اطلاعات مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم چهارشنبه ۱ اردیبهشت ماه به صورت آنلاین برگزار شد.
به گزارش سایت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم، باتوجه به لزوم رعایت شیوه نامه های بهداشتی این جلسه با حضور مدیر آموزش و پژوهش، مدیر گروه فناوری اطلاعات و جمعی از اساتید گروه به صورت غیر حضوری با هدف تبادل نظر در خصوص رشته های فعال مرکز و همچنین آینده نگری در این خصوص برگزار شد.
یکی از دیگر از اهداف برگزاری این جلسه، بررسی رشته های مرکز در حوزه فناوری جهت پذیرش مهر ماه ۱۴۰۰ بود که حاضران پیشنهادات خود را در خصوص در خواست رشته های جدید، تمدید برخی از رشته های فعلی، بازار کار رشته های حوزه فناوری اطلاعات و همچنین سرفصل رشته های این حوزه ارائه دادند.
در پایان جلسه نیز مقرر شد، اساتید در جلسه دیگری رشته های مورد نظر خود، جهت پذیرش مهر ماه ۱۴۰۰ را برحسب اولویت به مرکز پیشنهاد دهند.