مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار آموزشی > جلسه هم اندیشی و تبادل نظر اساتید گروه فناوری اطلاعات برگزار شد

جلسه هم اندیشی و تبادل نظر اساتید گروه فناوری اطلاعات با هدف بررسی چالشهای برگزاری کلاسها به صورت مجازی و شرایط برگزاری بخش عملی دروس به صورت حضوری، سه شنبه ۷ بهمن ماه  در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم برگزار شد.
به گزارش سایت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم، در این جلسه که با رعایت دستور العمل های بهداشتی و با حضور سرپرست مرکز، مدیر گروه فناوری اطلاعات مرکز و اساتید این گروه برگزار شد، حاضران در خصوص کیفیت برگزاری کلاس های مجازی در ترم گذشته و شرایط برگزاری کلاسها در ترم آینده به بحث و تبادل نظر پرداختند.
در ابتدای جلسه هرکدام از اساتید به بیان نظرات و پیشنهادات خود در خصوص برگزاری کلاس های مجازی و شرایط برگزاری حضوری کلاسها در ترم آینده پرداختند و تجربیات خود را از برگزاری کلاسها در ترم گذشته ارائه دادند.
در این جلسه محمد رستمی، سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم ضمن تشکر و قدردانی از فعالیت های اساتید در ترمی که گذشت ، توضیحاتی در خصوص نحوه برنامه ریزی برگزاری کلاسهای حضوری و برگزاری کلاس های مجازی در ترم آینده ارائه داد، وی خاطر نشان کرد می توان بخش عملی دروس را با هماهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی و رعایت پروتکل های بهداشتی به صورت حضوری برگزار کرد، ایشان در ادامه تعریف پروژه ها برای مشارکت دانشجو را مفید دانست و آن را در ترغیبت دانشجو موثر بر شمرد.