مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار فرهنگی > دانشجویان مرکز جهاددانشگاهی جزو نفرات برتر هشتمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر شدند

هشتمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد، در این جشنواره که ۱۰۰ نفر از فعالان رسانه‌ای استان قم شرکت کردند بیش از ۵۰۰ اثر به هشتمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر ارسال شد.

مسئول دبیرخانه هشتمین جشنواره رسانه ای ابوذر گفت: در این دوره جشنواره ابوذر بیش از 100 نفر از فعالان رسانه‌ای استان شرکت کردند که آثار خود را در قالبهای گزارش خبری، مصاحبه، یادداشت و سرمقاله، گزارش ویدئویی، تیتر، موشن گرافی و اینفوگرافی و در موضوعات شعار سال ، مقابله با آسیب‌های اجتماعی، دستاوردهای انقلاب اسلامی، پیوند رسانه و صنعت، امید و نشاط‌آفرینی در جامعه، مکتب شهید سلیمانی و سبک زندگی ایرانی اسلامی به دبیرخانه ارسال کردند.

اسامی برگزیدگان هشتمین جشنواره رسانه ای ابوذر:

در بخش «جان فدا» با موضوع سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، مهدی کاظمی رادیو معارف، عاطفه حردانی خبرگزاری بسیج، اسماعیل فخری‌زاده از معاونت فضای مجازی صدا و سیما، احمد غفاری مسئول رسانه‌ای دفتر آیت‌الله مکارم شیرازی، زهره نعلبندی روزنامه شاخه سبز و امین لادن از گروه هنری ساحر به عنوان نفرات برگزیده انتخاب شدند.

و در «بخش ویژه» نیز فاطمه جمال‌زاده از خبرگزاری فارس، صغری خیل فرهنگ روزنانه جوان، حسن پیروز منش خبرگزاری دانشجو، سمیه حاجی احمدی خبرگزاری صدا و سیما، محمد توکلی مرکز آفرینش های هنری بسیج، احمد زین العابدین معاونت فضا مجازی صدا و سیما تقدیر شدند.

برای خواندن اصل خبر بر روی این لینک کلیک نمایید: