مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار فرهنگی > دانشجوی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه استان قم برگزیده پویش هنری، ادبی، رسانه ای اربعین( فراق اربعین) شد

محمد رضا فروغی، دانشجوی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه استان قم،  به عنوان یکی از برگزیدگان  پویش  هنری، ادبی، رسانه ای اربعین( فراق اربعین)  انتخاب شد.

به گزارش سایت مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم، پویش هنری، ادبی، رسانه ای اربعین(فراق اربعین) در سه محور اصلی و چند بخش ویژه اساتید، دانشجویان و کارمندان کشور برگزار شد و از بین آثار رسیده ۷۲ اثر برگزیده شدند که دانشجو محمد رضا فروغی از مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی با پادکست “قضای اربعین” به عنوان یکی از برگزیدگان انتخاب گردید.