مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار پژوهشی > سوق دادن  پایان نامه های دانشگاه های مقطع دکتری به سمت و سوی بررسی مشکلات چاپ و نشر استان

سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی با دکتر طاهایی مدیر عامل کانون کارآفرینان استان قم دیدار کرد.

در ابتدای این جلسه که روز دوشنبه مورخ ۹۸/۰۸/۱۳ در راستای پیشبرد اهداف رویداد چاره جو با کانون کارآفرینان استان قم برگزار شد، سیده شبنم فاطمی فعالیت رویداد چاره جو را تشریح نمود، دراین جلسه توافق گردید که این کانون پرداختن به مشکلات صنعت چاپ و نشر ر ا به عنوان یکی از ماموریت های خود قرار دهد.

درادامه دکتر طاهایی ضمن حمایت از رویداد چاره جو موافقت خود را در خصوص سوق دادن  پایان نامه های دانشگاهی مقطع دکتری به سمت و سوی بررسی مشکلات چاپ و نشر استان اعلام نمود.