۲ نفر از دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم به مرحله نهایی آزمون کتبی جشنواره قرآن و عترت راه یافتند.
به گزارش سایت مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم به نقل از  روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر سید احمد رضا پیش بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی با اعلام نهایی شدن نتایج مرحله نخست آزمون کتبی شانزدهمین جشنواره قرآن وعترت دانشگاه از راه‌یابی ۱۶۰ دانشجویان، اساتید و کارکنان به مرحله پایانی این جشنواره خبر داد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: شرکت کنندگانی که موفق به کسب نمره حد نصاب در رشته های ۹ گانه آزمون کتبی شده اند به مرحله دوم و پایانی این آزمون راه پیدا نموده اند که مرحله پایانی آزمون بخش کتبی جشنواره پس از یک بازه یک ماهه و فرصت مطالعه برای راه‌یافتگان در مهر ماه برگزار خواهد شد.
ایشان در ادامه بیان داشتند: بخش کتبی جشنواره قرآن و عترت در بخش دانشجویان در ۹ رشته آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم، آشنایی با صحیفه سجادیه، آشنایی با نهج البلاغه، سبک زندگی اسلامی ایرانی، پرسمان معارفی، احکام و آشنایی با سیره معصومین(علیهم السلام)، آشنایی با احادیث اهل‌بیت (علیهم السلام) و حفظ موضوعی قرآن کریم و در بخش کارکنان و مدرسان در ۴ رشته آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم، حفظ موضوعی قرآن‌کریم، سبک زندگی ایرانی اسلامی و سیره معصومین(علیهم السلام) برگزار می شود.
دانشجویان حسین مظفری در رشته “آشنایی با احادیث اهل بیت” و  محسن فهیمی در رشته” آشنایی با سیره معصومین” از مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم  در بخش کتبی شانزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی پذیرفته شده و به مرحله نهایی راه یافتند.