مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار آموزشی > راه یافتن دانشجو سید مرتضی مومنی به مرحله کشوری اولین المپیاد مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی

به گزارش سایت مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه استان قم اسامی پذیرفته شدگان آزمون کتبی اولین المپیاد مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام شد.
اولین المپیاد مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی، نوزدهم و بیستم خردادماه سالجاری به صورت مجازی و همزمان در سراسر کشور در سه رشته فناوری اطلاعات، گرافیک و ماشین افزار برگزار شد.
سید مرتضی مومنی دانشجوی رشته گرافیک متحرک به عنوان نماینده مرکز در این دوره از مسابقات حاضر بود که در ر شته گرافیک در جمع ۲۰ نفر راه یافته به مرحله بعدی قرار گرفت.