مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > زمان و مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم

ضمن عرض تبريك و آرزوی موفقیت برای تمامی پذيرفته‌شدگان دوره‌های کاردانی فنی، کاردانی حرفه‌ای، مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی مهرماه سال ۱۴۰۱، به اطلاع تمامی پذیرفته‌شدگان می‌رساند، می‌بایست از روز دوشنبه مورخ 1401/11/17 تا روز چهارشنبه مورخ  1401/11/19 از ساعت ۹ تا ۱۸ با در دست داشتن مدارک زیر به مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم مراجعه نمایید.

نشانی: قم، میدان شهرداری، بلوار نواب صفوی، نبش خیابان شهید علوی

تلفن: ۰۲۵۳۶۶۶۹۴۱۷ – ۰۲۵۳۶۶۶۲۱۳۷

مدارک مورد نیاز مقطع کاردانی:

1. عكس پرسنلی پشت سفید تمام رخ ۴×۳ تهيه شده در سال جاري (۴ عدد)
  2. اصل و تصویر شناسنامه (۲ سری تمام صفحات) و کارت ملی (۲ سری پشت و رو)
  3. اصل گواهینامه پایان تحصیلات متوسطه به انضمام ۲ برگ تصوير آن.
  4. مدرك وضعيت نظام وظيفه برادران با توجه به بند ۲-۳ مقررات وظيفه عمومي به انضمام ۲ برگ تصویر آن.
  5. اخذ تأييديه تحصيلي از طريق آدرس الکترونيکی به نشانی emt.medu.ir

نکته مهم: فارغ التحصيلان خرداد سال ۱۳۹۵ و قبل از آن، با کد پيگيري صادر شده از سامانه فوق، به همراه مدارک تحصيلي به ادارات آموزش و پرورش محل فارغ التحصيل خود مراجعه، تا مسئول سنجش آموزش و پرورش منطقه پس از بررسي و تأييد، مدارک تحصيلي را اسکن و در سامانه emt.medu.ir بارگذاري نمايند.

مدارک مورد نیاز مقطع کارشناسی ناپیوسته:

1. عكس پرسنلی پشت سفید تمام رخ ۴×۳ تهيه شده در سال جاري (۴ عدد)
  2. اصل و تصویر شناسنامه (۲ سری تمام صفحات) و کارت ملی (۲ سری پشت و رو)
  3. اصل مدرک کاردانی به انضمام ۲ برگ تصوير آن.
  4. مدرك وضعيت نظام وظيفه برادران با توجه به مقررات وظيفه عمومي مندرج در صفحه ۳ و ۴ دفترچه راهنمای پذیرش به انضمام ۲ برگ تصویر آن.