مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار پژوهشی > طی حکمی” مسئول دفتر کارآفرینی” مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم منصوب شد

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم، طی حکمی از سوی رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم، مریم فرجی به سمت «مسئول دفتر کارآفرینی» مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم منصوب شد.

در این حکم آمده است:

به استناد نامه شماره 1639/1401/م ق د مورخ 16/07/1401 رییس محترم مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم و با عنایت به تجارت ارزشمند سرکار عالی، بدینوسیله به مدت دو سال به عنوان مسئول دفتر کارآفرینی آن مرکز منصوب می شوید.

انتظار می رود ضمن هماهنگی در انجام کلیه امور و وظایف ابلاغی با اداره حمایت از فعالیت های پژوهش و فن آوری این واحد استانی، در راستای نیل به اهداف دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان دانشگاه کارآفرین گام برداشته و موفق باشید.