مجوز یکساله مرکز نوآوری طراحی و بسته بندی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه قم صادر شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش  علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم، مرکز نوآوری طراحی و بسته بندی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم در راستای ایجاد فضای نوآوری و کمک به استارت آپ ها و کسب و کارهای نو فعالیت خود را با مجوز موقت از دانشگاه جامع علمی کاربردی در تاریخ ۱۳۹۹/۰۲/۳۰ آغاز کرد.
پس از برگزاری موفق استارت آپ در حوزه کفش و صندل این مرکز هسته های نوآور خود را در مرکز مستقر نموده و ضمن حمایت از فعالیت آنها نسبت به اخذ مجوزهای لازم از واحد استانی، جهت تبدیل مجوز موقت به مجوز یکساله اقدام کرد و با تأیید دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور از هسته های نوآور و فعالیت‌های این مرکز، مجوز یکساله مرکز نوآوری طراحی و بسته بندی در تاریخ ۱۴۰۰/۰۴/۲۱ صادر شد.