مراسم تودیع و معارفه مسئولین جدید بسیج دانشجویی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم  در دو حوزه برادران و خواهران امروز دوشنبه ۲۵ اسفند ماه برگزار شد.
به گزارش سایت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم، مراسم تودیع و معارفه مسئولین جدید بسیج دانشجویی مرکز با حضور سرکار خانم خدیجه مرحمتی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم  و کریمه شعبانی راد مسئول فرهنگی دانشجویی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم برگزار شد.
در این مراسم مرحمتی  با بیان اینکه در تشکیل بسیج به دنبال فعالیتهای نمایشی نیستیم از مسئولین جدید بسیج خواست که نسبت به تقویت فضای مجازی و تولید محتوای مؤثر اهتمام داشته باشند.
در ادامه مراسم آقای احمد زین العابدین به عنوان مسئول بسیج دانشجویی برادران و خانم ریحانه بخشنده به عنوان مسئول بسیج دانشجویی خواهران مرکز آموزش علمی کاربردی معرفی شدند و از زحمات آقای محمد عزیززاده مسئول سابق بسیج دانشجویی مرکز با اهدا لوح یادبود و هدیه ای تقدیر شد.