مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم، به عنوان مرکز برتر استان قم انتخاب شد

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی شعبه قم به عنوان مرکز برتر استان قم در سطح بندی سال ۱۴۰۰ انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم، در مراسم اعلام نتایج سطح بندی مراکز آموزشی دانشگاه در سال ۱۴۰۰ و تقدیر از مراکز برتر استان ها که با حضور دکتر امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، هیأت رئیسه دانشگاه و روسای واحدهای استانی برگزار شد از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه قم به عنوان مرکز برتر در سطح استان قم تجلیل شد.
دکتر محمد زاده معاون نظارت و سنجش دانشگاه در این مراسم ضمن تقدیر از تلاش های صورت گرفته در سطح بعدی و ارزیابی مراکز به بیان اقدامات صورت گرفته و اهداف دانشگاه در ارزیابی کیفی و کمی مراکز علمی کاربردی پرداخت.
طی این مراسم مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم به عنوان مرکز علمی کاربردی برتر استان قم در سطح بندی سال ۱۴۰۰ مورد تجلیل قرار گرفت و از آقای محمدم رستمی، رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم تقدیر بعمل آمد.
لازم به توضیح است مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه قم در حال حاضر در سال جاری با یک پله صعود به سطح ۲ مراکز آموزش علمی کاربردی کشور ارتقاء یافت.