مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > مسئول دفتر مشاوره مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی موفق به اخذ مجوز پروانه اشتغال حرفه ای و تخصصی شد

احمد ترابی مسئول دفتر مشاوره مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی موفق به اخذ مجوز پروانه اشتغال حرفه ای و تخصصی در کمیسیون بالینی سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور شد .
به گزارش سایت مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم، از مهمترین شرایط دریافت پروانه اشتغال نظام روان شناسی قبولی در ازمون مصاحبه ی تخصصی نظام روان شناسی و مشاوره است، این مصاحبه حداقل یک سال پس از عضویت و فارغ التحصیلی متقاضی در مقطع کارشناسی ارشد توسط اساتید ممتاز و برجسته ی کشوری درسازمان نظام روان شناسی به عمل می آید و توانایی و مهارت های متقاضیان در حیطه های مختلف زیر مورد ارزیابی و سنجش قرار میگیرند.
در آخرین مصاحبه این کمیسیون که جهت اعطاء مجوز پروانه اشتغال حرفه ای و تخصصی در سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور در ۳ شهریور ۹۹ برگزار شد احمد ترابی مسئول دفتر مشاوره مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی موفق به اخذ مجوز پروانه اشتغال حرفه ای و تخصصی گردید.