مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار پژوهشی > مقاله پژوهشی سرکار خانم دکتر سعیده معصومی با عنوان”رویکردی بر نشانه شناسی تصویری در نقاشی قهوه خانه ای ایران (با تمرکز بر آثار پرویز تناولی)” به بخش ارائه در همایش ملی تجلی آیین های عاشورایی در هنر ایرانی، راه یافت

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی، مقاله پژوهشی سرکار خانم دکتر سعیده معصومی با عنوان”رویکردی بر نشانه شناسی تصویری در نقاشی قهوه خانه ای ایران (با تمرکز بر آثار پرویز تناولی)” با نام مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم به بخش ارائه در همایش ملی تجلی آیین های عاشورایی در هنر ایرانی، راه یافت.
محمد رستمی رییس مرکز در هفته پژوهش از سرکار خانم دکتر سعیده معصومی، استاد و پژوهشگر فعال گروه هنر تقدیر بعمل آورد. در متن پیام آمده:
فرهیخته   گرامی سرکار خانم دکتر سعیده معصومی
با سلام و تحیت
بدین وسیله مراتب سپاس خود را ازتلاش و زحمات سرکارعالی در جهت همراهی و اعتلای بخش پژوهش مرکز، با ارسال، پذیرش و ارائه مقاله “رویکردی بر نشانه شناسی تصویری در نقاشی قهوه خانه ای ایران (با تمرکز بر آثار پرویز تناولی)” در همایش ملی تجلی آیین های عاشورایی تقدیم  می نمایم.امید است این حرکت علمی شایسته ادامه داشته و شاهد حضور برجسته سایر اساتید محترم مرکز در حوزه پژوهش باشیم.از درگاه ایزد منان دوام عزت وسلامت، تداوم حضور و تاثیر آن بزرگوار درراستای خدمت به دانشجویان سرزمینمان را مسئلت دارم.