به اطلاع کلیه متقاضیان ثبت نام در مرحله تکمیل ظرفیت بهمن ۹۹ در مقطع کارشناسی  می‌رساند،  در این مرحله از ثبت نام ضروریست متقاضیان جداول حاوی اطلاعات رشته‌ محلهای مندرج در ذیل این اطلاعیه را مشاهده نموده و ضمن مشخص نمودن رشته، از تاریخ ۹۹/۱۰/۱۷لغایت ۹۹/۱۰/۲۳  همه روزه بجز ایام تعطیل از ساعت ۸ الی ۱۸به مرکز  مراجعه نمایند.

مراحل ثبت نام

•  متقاضیان می‌بایست­ دارای مدرک یا گواهینامه کاردانی (فوق دیپلم) بوده و یا حداکثر تا تاریخ ۹۹/۱۱/۳۰ نسبت به اخذ مدرک مربوط اقدام نمایند.
  • متقاضیان می‌بایست در زمان ثبت‌نام از طریق مرکز، بابت هزینه ثبت‌نام نسبت به پرداخت مبلغ ۴۶۰٫۰۰۰ (سیصد و هفتادهزار) ریال از طریق سیستم پرداخت الکترونیکی در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش اقدام نمایند.
  • متقاضیان می‌بایست در زمان ثبت‌ اطلاعات در سامانه مربوط از طریق مراکز آموزشی در خصوص کدرشته محل مورد علاقه خود دقت و توجه لازم را بعمل آورند. پس از ثبت، کدرشته محل ثبت شده برای داوطلبان قابل تغییر و یا تعویض نیست.
  • پس از پایان مهلت مقرر ، مرکز مجاز به ثبت‌نام از متقاضیان نخواهد بود.

مدارک لازم برای ثبت‌نام:

• اصل شناسنامه
    • اصل کارت ملی
    • ا اصل مدرک فوق دیپلم و یا کاردانی( اعم از پیوسته/ ناپیوسته) دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی و یا آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای
    • اصل کاربرگ ۱۰۳ (فرم تایید معدل) برای دانشجویانی که تا تاریخ ۹۹/۱۱/۳۰ تمامی دروس مقطع کاردانی خود را خواهند گذراند و تاکنون گواهی نامه پایان تحصیلات برای آنان صادر نشده است. این دسته از متقاضیان می بایست میانگین نمرات واحدهای درسی گذرانده شده تا تاریخ ۹۹/۰۷/۳۰ را در این کاربرگ و تقاضانامه ثبت نامی درج نمایند.
    • ارائه مدرکی که وضعیت نظام وظیفه برادران را مشخص نماید.
    • همراه داشتن کارت بانکی که دارای رمز دوم باشد.

دانلود فرم تایید معدل

دانلود جداول رشته ها